top of page
  • Meryem ŞANLI

İsteklerinizi Gerçekleştirmenin Bir Yolu Var!

Güncelleme tarihi: 28 Eki 2019


Bu yazıyı okuyorsanız tüm ezberlerinizi bozmaya hazır olun. Size tüm isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz söylense tepkiniz ne olur? “Hadi canım sen de” dediğinizi duyar gibiyim.

Sizinle Pierre Franckh'ın Rezonans Kanunu adlı kitabından derlediklerimi paylaşmak istiyorum. Rica ediyorum kararınızı yazıyı okuduktan sonra verin.

“Eğer şu ana kadar isteklerimiz gerçekleşmediyse, en şiddetli arzularımıza ulaşamadıysak, hayatımıza hiç istemediğimiz şeyler girdiyse, mutsuzsak ve yenilgiye uğradıysak, bütün bunların sebebini Rezonans Kanununda bulabiliriz” diyor Pierre Frankch.

Araştırmalar en az yerçekimi kanunu kadar gerçek bir kanun olan Rezonans Kanununu ortaya çıkarmıştır. İsteklerimize nasıl ulaşacağımızı açıklayan kanunu…

Rezonans Kanunu, evrendeki canlı cansız bütün varlıkların çevrelerine yaydıkları titreşimler sayesinde birbirleriyle iletişime geçtiğini söyler. Diğer bir ifadeyle bütün varlıkların kendilerine özgü bir titreşimleri vardır. Ve bu titreşimler birbirleriyle iletişime geçer. Titreşimlerin birbirleriyle iletişime geçmeleri için tek bir şart vardır: Benzer olmak… Evet, yanlış duymadınız. “Benzerler birbirini çeker.” Daha açık bir ifadeyle söyleyecek olursak; biz bizimle benzer rezonans alanına sahip canlıları, olayları ve nesneleri kendimize çekeriz.

Okuduklarınız sizi şaşırttı mı? Lütfen okumaya devam edin.

1993 yılında Dünya çapında saygınlığı bulunan Hearthmath Enstitüsü duyguların vücudumuzu nasıl etkilediğini araştırmaya başlamış ve bunun için de duyguların merkezi olarak kabul ettiğimiz kalbimize odaklanmış. Araştırma sonuçları şaşırtıcı... Kalp etrafında büyük bir enerji alanı tespit edilmiş. Bu enerji alanının çapı yaklaşık olarak 2,5 metre... Diğer bir deyişle kalbin elektrik akımı, beyinde oluşan elektrik akımından 60 kat daha kuvvetli... Kalbin manyetik alanı ise beynin manyetik alanının 5 bin katı...

Bilim adamları bu konudaki araştırmalarını derinleştirdikçe, kalbin manyetik alanını sadece duygularımızın oluşturmadığını, bu manyetik alanın gücünü inançlarımız, düşüncelerimiz ve korkularımızdan aldığını keşfettiler. Yani kalbimiz sahip olduğumuz inançları, korkuları, düşünceleri ve duyguları titreşimler halinde çevresine yayar. Bu titreşim dalgaları vücudumuzu etkisi altına almakla kalmayıp, bizi kuşatan her şeyle iletişim kurar.

Peki, bu durumun isteklerimizin gerçekleşmesiyle ne alakası var?

İsteklerimiz sadece beyin ve kalp bütünlüğü sağlanırsa gerçekleşir. Diğer bir ifadeyle isteklerimizi beynimizde kurgularken, isteğimizin gerçekleşeceğine gerçekten inanmazsak veya çeşitli korkularla kalbimizi meşgul edersek, beyin elektromanyetik dalgalar yayarken, kalbimiz arzumuza yönelik sahip olduğumuz korku, tereddüt gibi asıl inançlarımızı beynimizden 5 bin kat daha güçlü bir şekilde yayar. Sonuç olarak diyebiliriz ki sadece kalbimizin gerçekleşeceğine inandığı şey gerçekleşir.

Bu konuyla ilgili bir diğer araştırma ise 1995 yılında Rus Bilim Akademisi’nde yapılmış. Aynı araştırma Amerika’da da yapılmış ve sonuçlar yine aynı… Araştırmanın amacı fotonlar(ışık parçacıkları) aracılığıyla DNA’nın tutumunu incelemek… Bu araştırmaya göre bir boru vakumlanmış. Boruda özel aletlerle ölçülen fotonların düzensiz bir şekilde dağıldığı gözlenmiş. Daha sonraki adımda boruya insan DNA’sı eklenmiş. Ve sonuç şaşırtıcı… DNA’nın varlığı fotonların düzenli bir şekilde dağılmasını sağlamış. DNA borudan çıkartıldığındaysa fotonların, DNA hala oradaymış gibi düzenli sıralarında kalmaya devam ettiği gözlemlenmiş. Kuantum fiziği bu durumu” DNA ve fotonların kuantum alanı aracılığıyla birbirlerine bağlandığı” şeklinde açıklıyor. Bu deney sonucunda bilim adamlarının vardığı sonuç “İnsanın DNA’sı fiziksel dünyaya etki ediyor.”

Yapılan pek çok deney her şeyi birbirine bağlayan bir kuantum alanı olduğunu destekler niteliktedir. Yani aslında biz farkında olsak da olmasak da enerji yüklü bir alan bizim çevremizle iletişim halinde olmamızı sağlar. Ve benzer enerji alanları birbirini çeker. İsteklerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız isteklerinizle benzer rezonans alanları oluşturun. Mutlu olun...


Sevgilerimle,


Meryem Şanlı


118 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Olgun İnsan

bottom of page